Trainingen

Training voor klinisch onderzoek professionals

Efficiënte, moderne
training

De DCRF wil met de DCRF Academie de positie van Nederland internationaal versterken door de aanwezigheid van goed geschoolde professionals te stimuleren.

We kennen de wereld van klinisch onderzoek in Nederland en zijn met hart en ziel gedreven om de hoge kwaliteit van onderzoeksresultaten in ons land te behouden.
De DCRF Academie biedt goede, betaalbare en relevante online training aan, op maat voor klinisch onderzoek professionals die werkzaam zijn bij onderzoeksinstellingen, METC’s, geneesmiddelen- en biotechbedrijven en contract research organisaties (CRO’s).
Dankzij de flexibele aanpak van de onderwerpen, is de belasting die de cursisten ervaren door de klinisch onderzoek trainingen, minimaal.

Het leersysteem van de DCRF Academie is altijd up-to-date. Wij zijn immers als eerste op de hoogte van belangrijke wijzigingen in de regelgeving. De DCRF Academie streeft ernaar om klinisch-wetenschappelijk onderzoek op een hoger peil te brengen en de reputatie van Nederland als hoogwaardig onderzoeksland wereldwijd te kunnen promoten.

De trainingen:
EU CTR e-learning

Blijf op de hoogte