FAQs

Meeste gestelde vragen

FAQs

Heeft u een vraag over DCRF Academie? Waarschijnlijk had iemand eerder al dezelfde vraag. Onder FAQ vindt u de meest gestelde vragen.

Vindt u geen antwoord op uw vraag, neem dan contact met ons op klantenservice@dcrfacademie.nl

Zijn jullie cursussen geaccrediteerd?

Ja, al onze cursussen zijn erkend voor medisch specialisten, verpleegkundigen, onderzoekers en andere beroepsgroepen. Uw accreditatiepunten worden automatisch toegevoegd in PE-online zodra u de cursus hebt voltooid.

Ontvang ik een certificaat na het volgen van een cursus?

Ja, er worden voor al onze cursussen certificaten verstrekt. Deelnemers die een cursus voltooien, kunnen aan het einde van de cursus een voltooiingscertificaat downloaden.

Mijn accreditatiepunten worden niet herkend in PE-Online

Controleer of uw BIG-registratienummer en kwaliteitsregister (KNMG, V & VN) ingevuld zijn in uw DCRF Academie profiel. Als deze informatie (correct) is ingevuld en uw opleiding is geaccrediteerd voor uw beroep, dan worden de punten automatisch toegevoegd in PE-online zodra u de cursus hebt voltooid. Werkt dit nog steeds niet? Neem contact met ons op via klantenservice@dcrfacademie.nl voor hulp.

Wat is het website adres van de DCRF Academie learning app?

Om toegang te krijgen tot de cursussen, gaat u naar de DCRF Academie learning app op http://app.dcrfacademie.nl.

Ik heb geen activeringsmail ontvangen met de link. Wat kan ik doen?

Het is mogelijk dat ons e-mailadres niet wordt herkend. In dat geval vindt u de activeringsmail in uw mailbox in de map Ongewenste e-mail.

Als de mail er niet is, neem dan contact op met onze helpdesk van DCRF Academie via  klantenservice@dcrfacademie.nl of bel +31 (0) 85 065 1047

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Met zoveel wachtwoorden om te onthouden, is het begrijpelijk dat u misschien vergeet welke u kiest voor de DCRF Academie app . Geen probleem, u kunt uw wachtwoord steeds opnieuw instellen. Ga naar de inlogpagina voor DCRF Academie: https://app.dcrfacademie.nl/login.html.Onder het vakje om uw wachtwoord in te voeren, vindt u de link “Wachtwoord opnieuw instellen”. Klik hier en vul uw gebruikersnaam in (uw e-mailadres). U ontvangt een e-mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Waarom ontvang ik nog steeds e-mails over updates nadat ik mijn cursus heb voltooid?

Een logische vraag, die kan worden beantwoord door te kijken naar de unieke functies van DCRF Academie. Wij zijn van mening dat u uw taken beter kunt uitvoeren als u op de hoogte bent van de nieuwste wijzigingen in de regels en voorschriften voor klinisch onderzoek. Wanneer er wijzigingen in de regelgeving worden doorgevoerd, passen we de trainingsmodule die de betreffende regel of regelgeving bestrijkt, dienovereenkomstig aan. We nemen een verklaring op en bedenken nieuwe vragen. Om ervoor te zorgen dat uw kennis niet verouderd raakt nadat uw training is voltooid, sturen wij u een melding wanneer de regelgeving is gewijzigd. Nadat u deze e-mail hebt ontvangen, kunt u DCRF Academie bezoeken om te zien welke module of welk hoofdstuk u moet herhalen om ervoor te zorgen dat uw kennis up-to-date is.

Blijf op de hoogte