Onze Leermethode

Faciliteren van klinische onderzoek training

Efficiënt en gebruiksvriendelijke leermethoden

De DCRF Academie leermethoden zijn efficiënt en gebruiksvriendelijk. We zijn er immers van overtuigd dat de moderne klinisch onderzoek professional toegang moet hebben tot de meest recente updates, zodra die ingevoerd worden. We beseffen dat training de stempel ‘saai’ meedraagt. Door middel van innovatieve leermethoden optimaliseren we systematisch het duurzame leerresultaat, en dit met oog voor het gebruiksgemak voor de cursist.

Onze Aanpak

Training onderweg 
Leer waar en wanneer je maar wilt

Al onze online cursussen worden ondersteund door het MyGCP-platform en zijn beschikbaar via desktop, smartphone of tablet. De cursussen zijn te allen tijde toegankelijk.

Onthoud meer in minder tijd
Zeg vaarwel tegen lange en saaie modules

Onze cursussen zijn onderverdeeld in korte leermodules, waardoor het gemakkelijker wordt om informatie te onthouden. Je kunt op elk gewenst moment starten en stoppen, zodat je kunt voortbouwen op jouw leervoortgang.

Continuous learning  
Leer wat je nog niet weet, niet wat je al weet

Jouw training is niet statisch. Het is geen eenmalige gebeurtenis. Wij brengen de meest recente e-learning naar klinisch onderzoek professionals. Met behulp van real-time push berichten krijg je belangrijke updates mee zodra ze beschikbaar zijn. Zo ben je altijd op de hoogte van de meest recente informatie en kritische wetgeving.

Wat bereikt onze leermethode?

Hoge Kwaliteit

  • Wij zijn van mening dat kwalitatief goede training de gemeenschap de nodige vaardigheden bijbrengt en tevens leidt tot efficiënte samenwerking.
  • Dankzij onze connecties beschikken we over de meest recente updates zodra die goedgekeurd worden. Onze training is dus altijd up-to-date en relevant.

Trainingsefficiëntie

  • Gecentraliseerde leerplatformen die alle relevante trainingsgegevens op één plaats verzamelen, versnellen de opstartfase van studies.
  • E-learning is de oplossing van de toekomst en past bij de drukke levensstijl van klinisch onderzoek professionals. Het laat hen toe om hun kennis bij te werken waar en wanneer het ze past.

Een Gemeenschap bouwen

  • Iedereen wint bij het opbouwen van een onderzoeksgemeenschap.
  • Kennisdeling en -ondersteuning zijn cruciaal voor de verbetering van de gezondheidszorg.

Blijf op de hoogte