Houd je kennis makkelijk op peil

Training voor klinisch onderzoek professionals

Researchverpleegkundigen en wetenschapscoördinatoren

Om als researchverpleegkundige of wetenschapscoördinator vakkundig te kunnen ondersteunen bij de uitvoering van klinisch onderzoek, is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de essentiële wet- en regelgeving voor mensgebonden onderzoek. Ook als daar veranderingen in optreden. Het is niet altijd makkelijk om tijd te vinden en deze kennis op peil te houden.

Het moderne e-learningplatform van de DCRF Academie sluit goed aan bij jouw drukke bestaan als research professional. Bovendien zijn de trainingen zo opgezet dat leren met behulp van de DCRF Academie verre van saai en taai is.

De moderne e-learningomgeving werkt volgens het principe van continu leren. Wanneer er een verandering komt in de bestaande regelgeving ontvang je van de DCRF Academie een melding dat er aanpassingen zijn in een van de trainingen die je gevolgd hebt. Daardoor is het voor jou mogelijk om steeds op de hoogte te blijven van de meest recente aanpassingen, zonder dat het al te veel inbreuk maakt op je werkzaamheden. Dat helpt jou als goed getrainde professional je deskundige bijdrage te leveren aan het klinisch onderzoek in Nederland.

Blijf op de hoogte