CRAs

Blijf bij met wet- en regelgeving voor klinisch onderzoek

Clinical Research Associates

Om de kwaliteit van de onderzoeken waar je verantwoordelijk voor bent te kunnen waarborgen, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de essentiële wet- en regelgeving voor mensgebonden onderzoek, zoals Good Clinical Practice en de Nederlandse WMO. Het is vooral ook belangrijk om snel op de hoogte te zijn van veranderingen.

In de praktijk is het voor Clinical Research Associates (CRAs) niet altijd makkelijk om tijd te vinden en deze kennis op peil te houden. Toch is die kennis onontbeerlijk om je werk vakbekwaam te kunnen uitvoeren.

Het moderne e-learningplatform van de DCRF Academie biedt online trainingen die efficiënt te volgen zijn op een moment dat het in jouw agenda past. Bovendien zijn de trainingen zo opgezet dat leren met behulp van de DCRF Academie verre van saai en taai is. Zo blijf je gemakkelijk bij met alle veranderingen.

De moderne e-learningomgeving werkt volgens het principe van continu leren. Wanneer er een verandering optreedt in de bestaande regelgeving ontvangen cursisten een melding van aanpassingen van een training. Ze kunnen de training dan opnieuw volgen. Op die manier is het voor hen mogelijk om steeds op de hoogte te zijn van de meest recente aanpassingen, zonder al te veel inbreuk op hun werkzaamheden. Dat resulteert in goed getrainde research professionals om het klinisch onderzoek in Nederland te versterken.

Blijf op de hoogte