Artsen & onderzoekers

Bijblijven met wet- en regelgeving voor klinisch onderzoek

Artsen & onderzoekers

Voor arts-onderzoekers en klinisch onderzoekers is het belangrijk om op de hoogte te zijn en te blijven van de essentiële wet- en regelgeving voor mensgebonden onderzoek. Kennis bijspijkeren hoeft niet langer een noodzakelijk kwaad te zijn dat eigenlijk niet in je (te) drukke agenda past.

Het moderne e-learningplatform van de DCRF Academie sluit goed aan bij het dynamische bestaan van arts-onderzoekers. Je kunt er op doeltreffende wijze de training volgen die je nodig hebt. Bovendien doe je dat op die momenten die voor jou het beste uitkomen.

De moderne e-learningomgeving werkt volgens het principe van continuous learning. Wanneer er een verandering is in de bestaande regelgeving krijg je een melding van aanpassingen in een training. Dat zorgt ervoor dat je steeds op de hoogte kunt zijn van de meest recente aanpassingen, zonder dat dit al te veel inbreuk maakt op je werkzaamheden. Dat heeft tot gevolg dat je als goed getrainde professional je deskundige bijdrage kunt leveren aan het klinisch onderzoek in Nederland.

Blijf op de hoogte